Verbouw & Renovatie

foto Nwe Hilversumseweg Het verbouwen en/of renoveren van woningen en (bedrijfs)panden behoort tot de specialisaties van Hopman Bouw b.v. Wij verbouwen en renoveren zowel woningen, winkels, kantoren, hotels als scholen. Iedere verbouwing is een project op zich. Grote of kleine verbouwingen, dakkapel of kerkgebouw, wij zijn van alle markten thuis.

Geen twee verbouwingen zijn hetzelfde. De eigenaar of huurder wil zijn of haar pand het liefst zo snel mogelijk weer kunnen bewonen of gebruiken, maar wel nadat het naar wens verbouwd is. Verbouwingen kosten tijd, maar bij Hopman Bouw b.v. niet meer tijd dan strikt noodzakelijk is. Onze activiteiten zijn daarop afgestemd.

Mogelijkheden benutten, onmogelijkheden onderkennen.

Bij verbouw en renovatie komt vaak veel vakmanschap kijken. Onze projectleiders en medewerkers hebben veel verstand van constructies en (oude)bouwmaterialen. Zij weten vaak wat kan, of wat juist niet kan. In overleg met constructeur en/of archtiect wordt bekeken of de wensen van de opdrachtgever uit te voeren zijn. Het kan zijn dat bijvoorbeeld constructieve bouwdelen deels of in zijn geheel aangepast of vervangen moeten worden. Ook hierin is Hopman Bouw b.v. gespecialiseerd.

Heel veel kleine zaken samen vormen één verbouwing.

Bij een verbouwing spelen, naast de bouwkundige aspecten, een groot aantal ogenschijnlijk kleine zaken een rol. U wilt dat de overlast die u heeft van de verbouwingswerkzaamheden tot een minimum beperkt wordt. Ook met omwonenden wordt rekening gehouden. Daarop is de planning van de werkzaamheden afgestemd. Overleg tussen u en ons leidt tot een optimaal eindresultaat, waarbij uw vragen en/of veranderingen tijdens de verbouwing ook financieel goed afgekaderd en besproken worden om aan het einde van de werkzaamheden niet voor verrassingen te komen te staan. Voor dit soort zaken zijn de verantwoordelijke projectleiders en uitvoerders die uw verbouwing begeleiden de aangewezen personen. Zij zijn uw rechtstreekse aanspreekpunt.