Referenties

verkoop-woning-lunteren Al meer dan 35 jaar is onze naam verbonden aan de bouw. Wij kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij bouwen met meer dan 35 jaar ervaring. Deze ervaring heeft ons geleerd dat er continue gewerkt moet worden aan het verbeteren van kwaliteit, service en produkten.

Verbetering door bijvoorbeeld ons lidmaatschap van Bouwend Nederland, de branchevereniging voor erkende hoofdaannemers in de bouw. Het geeft de opdrachtgever de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.

Verbetering door onze deelname in de stichting Bouwgarant en Woningborg G.I.W. Dit voorziet in een garantieregeling voor particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject zonder dat u risico’s loopt als de bouwer onverhoopt het werk niet af kan maken.

Verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten en het persoonlijke contact.

Verbetering door het behalen van het VCA** veiligheidscertificaten, het volgen van opleidingen en cursussen, waarmee wij kunnen voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en gezond werken, waarmee uiteindelijk de kwaliteit van onze organisatie tot uiting komt in de kwaliteit van ons werk.